Kapucijnerschotel

Kapucijnerschotel

Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 rode paprika, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml runderbouillon, 1 pot jonge kapucijners,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 rode paprika toe en bak dit mee tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 100 ml runderbouillon en 1 potje jonge kapucijners toe. Laat dit op een lager vuur in 10 minuten gaar worden. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>