Kapucijnerschotel

Kapucijnerschotel

Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 rode paprika, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml runderbouillon, 1 pot jonge kapucijners,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 rode paprika toe en bak dit mee tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 100 ml runderbouillon en 1 potje jonge kapucijners toe. Laat dit op een lager vuur in 10 minuten gaar worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel