Rijst met Sugarsnaps met Rundvleesreepjes

Rijst met Sugarsnaps met Rundvleesreepjes

Ingrediënten: rijst, 300 gram rundvleesreepjes, 200 gram sugarsnaps, 5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels water, 3 bosuien, 100 gram cashewnoten,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg als de rundvleesreepjes bruin zijn 200 gram sugarsnaps toe. Maak ondertussen de saus. Meng in een kom 5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels water. Roer goed. Giet de saus bij de sugarsnaps. Roerbak nog 2 minuten. Roer er 3 in ringen gesneden bosuien en 100 gram cashewnoten toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel