Rijst met Sugarsnaps met Rundvleesreepjes

Rijst met Sugarsnaps met Rundvleesreepjes
Ingrediƫnten: rijst, 300 gram rundvleesreepjes, 200 gram sugarsnaps, 5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels water, 3 bosuien, 100 gram cashewnoten,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak in hete olie 300 gram rundvleesreepjes bruin. Voeg als de rundvleesreepjes bruin zijn 200 gram sugarsnaps toe. Maak ondertussen de saus. Meng in een kom 5 eetlepels zoete chilisaus, 2 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels water. Roer goed. Giet de saus bij de sugarsnaps. Roerbak nog 2 minuten. Roer er 3 in ringen gesneden bosuien en 100 gram cashewnoten toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst.

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat