Viskoekjes

Viskoekjes
Eindelijk ook een viscategorie! Geen idee of er meer visrecepten komen maar deze viskoekjes zijn alvast het begin!

Ingrediënten: 400 gram kabeljauwfilet, 1 ei, 1 bosui, 1 klein teentje knoflook, 1 theelepel milde curry pasta, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels maïzena,

Kluts 1 ei. Doe in een keukenmachine 400 gram kabeljauwfilet, het geklutste ei, 1 fijngesneden bosui, 1 klein fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel milde curry pasta, 2 eetlepels vissaus en 2 eetlepels maïzena. Zet de keukenmachine kort aan zodat alles goed gemengd is. Verhit olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep met een juslepel de vis-substantie in de hete olie. De olie moet echt goed heet zijn. Keer de viskoekjes om als de onderkant steviger is geworden. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat