Viskoekjes

Viskoekjes

Eindelijk ook een viscategorie! Geen idee of er meer visrecepten komen maar deze viskoekjes zijn alvast het begin!

Ingrediënten: 400 gram kabeljauwfilet, 1 ei, 1 bosui, 1 klein teentje knoflook, 1 theelepel milde curry pasta, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels maïzena,

Kluts 1 ei. Doe in een keukenmachine 400 gram kabeljauwfilet, het geklutste ei, 1 fijngesneden bosui, 1 klein fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel milde curry pasta, 2 eetlepels vissaus en 2 eetlepels maïzena. Zet de keukenmachine kort aan zodat alles goed gemengd is. Verhit olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep met een juslepel de vis-substantie in de hete olie. De olie moet echt goed heet zijn. Keer de viskoekjes om als de onderkant steviger is geworden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel