Broccoli Cake

Broccoli Cake
Ingredi├źnten: 250 gram broccoli, 250 gram bloem, 5 eieren, 1 zakje bakpoeder, 150 ml water, zout, peper, 125 gram geraspte gruyere, 100 gram reepjes ham,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Kook ongeveer 250 gram broccoli beetgaar in kokend water met wat zout. Meng in een kom 250 gram bloem met 5 geklutste eieren, 1 zakje bakpoeder, 150 ml water, zout en peper. Als je een goed beslag hebt voeg je 125 gram geraspte gruyere, 100 gram reepjes ham en de geblancheerde broccoli toe. Roer het beslag goed door. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Schep het broccoli beslag in de cakevorm en zet vervolgens de cakevorm in de voorverwarmde oven. Na ongeveer 60 minuten is de broccoli cake klaar. Laat de broccoli cake iets afkoelen voordat je het serveert. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat