Broccoli Cake

Broccoli Cake

Ingrediënten: 250 gram broccoli, 250 gram bloem, 5 eieren, 1 zakje bakpoeder, 150 ml water, zout, peper, 125 gram geraspte gruyere, 100 gram reepjes ham,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Kook ongeveer 250 gram broccoli beetgaar in kokend water met wat zout. Meng in een kom 250 gram bloem met 5 geklutste eieren, 1 zakje bakpoeder, 150 ml water, zout en peper. Als je een goed beslag hebt voeg je 125 gram geraspte gruyere, 100 gram reepjes ham en de geblancheerde broccoli toe. Roer het beslag goed door. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Schep het broccoli beslag in de cakevorm en zet vervolgens de cakevorm in de voorverwarmde oven. Na ongeveer 60 minuten is de broccoli cake klaar. Laat de broccoli cake iets afkoelen voordat je het serveert. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel