Gourmet

balsamico / knoflookolie flesjeVandaag gaan we zoals waarschijnlijk meer mensen gourmetten. Dit is gewoon vrij standaard, vlees, groenten, salade, stokbrood, sausjes, daarom dit bijzondere flesje wat ik eerste paasdag heb gekregen. Het lijkt zelfs op een paasei! Dit flesje is gevuld met balsamico azijn (jaren ??) en knoflook olijfolie. Het flesje is hervulbaar. Het flesje is verkrijgbaar bij:

Kitchen & Cook
Hoofdstraat West 48b
8391 AP Noordwolde
Tel.: 0561-430589


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel