Toko Tantri in Steenwijk

Toko Tantri - Steenwijk

Vandaag zijn we richting Friesland getrokken. Daar hebben we genoten van bami van Kota Radja uit Wolvega en erbij verschillende soorten vlees zoals babi ketjap en babi pangang van Toko Tantri uit Steenwijk.

Toko Tantri
Woldpromenade 7
8331 JD Steenwijk
Tel: 0521-512735


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel