Wok to Go in Apeldoorn

Wok to Go apeldoornKen jij de keten Wok to Go al? Wij kwamen Wok to Go tegen in Apeldoorn. Aangezien het lunchtijd was daar naar binnen gegaan en gekozen voor sandwiches met Aziatisch beleg. Michel nam een sandwich crispy chicken, Britt nam de sandwich spicy beef en zelf had ik de sandwich cha sieuw pork. De sandwiches beloven in ieder geval veel goeds voor de ‘Wokki’ wokgerechten. De sandwiches waren heerlijk! Een aanrader als je een vestiging tegenkomt.

Wok to Go
Hoofdstraat/ Hoek Hofstraat 2
Apeldoorn
Tel: 055-5788838


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat