Wok to Go in Apeldoorn

Wok to Go apeldoornKen jij de keten Wok to Go al? Wij kwamen Wok to Go tegen in Apeldoorn. Aangezien het lunchtijd was daar naar binnen gegaan en gekozen voor sandwiches met Aziatisch beleg. Michel nam een sandwich crispy chicken, Britt nam de sandwich spicy beef en zelf had ik de sandwich cha sieuw pork. De sandwiches beloven in ieder geval veel goeds voor de ‘Wokki’ wokgerechten. De sandwiches waren heerlijk! Een aanrader als je een vestiging tegenkomt.

Wok to Go
Hoofdstraat/ Hoek Hofstraat 2
Apeldoorn
Tel: 055-5788838


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel