Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 wortel, 4 stengels bleekselderij, 2 blikken tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, rode wijn, zout, peper, Italiaanse kruiden, spaghetti, geraspte kaas,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en tijm naar smaak. Als de uien zacht zijn voeg je 300 gram gehakt toe. Roerbak tot het gehakt bruin is en roer er vervolgens 1 geraspte wortel, 4 stengels bleekselderij, 2 blikken tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 scheut rode wijn, Italiaanse kruiden, zout en peper. Breng het geheel kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 2 uur zachtjes pruttelen. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de spaghetti met de bolognese. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!


1 reactie op “Spaghetti Bolognese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel