Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 wortel, 4 stengels bleekselderij, 2 blikken tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, rode wijn, zout, peper, Italiaanse kruiden, spaghetti, geraspte kaas,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en tijm naar smaak. Als de uien zacht zijn voeg je 300 gram gehakt toe. Roerbak tot het gehakt bruin is en roer er vervolgens 1 geraspte wortel, 4 stengels bleekselderij, 2 blikken tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 scheut rode wijn, Italiaanse kruiden, zout en peper. Breng het geheel kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 2 uur zachtjes pruttelen. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de spaghetti met de bolognese. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Spaghetti Bolognese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat