Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 wortel, 4 stengels bleekselderij, 2 blikken tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, rode wijn, zout, peper, Italiaanse kruiden, spaghetti, geraspte kaas,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en tijm naar smaak. Als de uien zacht zijn voeg je 300 gram gehakt toe. Roerbak tot het gehakt bruin is en roer er vervolgens 1 geraspte wortel, 4 stengels bleekselderij, 2 blikken tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 scheut rode wijn, Italiaanse kruiden, zout en peper. Breng het geheel kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 2 uur zachtjes pruttelen. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de spaghetti met de bolognese. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

Een gedachte over “Spaghetti Bolognese”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *