Noedels met Broccoli en Kipfilet

Noedels met Broccoli en Kipfilet

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, zout, peper, 1 teentje knoflook, 200 gram broccoli, 200 ml kippenbouillon, 1 eetlepel maïzena, honing, 1 citroen,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer 200 gram broccoliroosjes en giet het af. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet bestrooit met zout en peper goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en de broccoliroosjes toe en roerbak 2 minuten mee. Meng ondertussen 200 ml kippenbouillon met 1 eetlepel maïzena en eetlepel honing. Giet dit vervolgens bij de broccoli en kipfilet. Roerbak tot de saus dikker is geworden. Roer er 1 theelepel geraspte citroenschil en 1 eetlepel citroensap door. Serveer met de noedels, Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>