Noedels met Broccoli en Kipfilet

Noedels met Broccoli en Kipfilet
Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, zout, peper, 1 teentje knoflook, 200 gram broccoli, 200 ml kippenbouillon, 1 eetlepel maïzena, honing, 1 citroen,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer 200 gram broccoliroosjes en giet het af. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet bestrooit met zout en peper goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en de broccoliroosjes toe en roerbak 2 minuten mee. Meng ondertussen 200 ml kippenbouillon met 1 eetlepel maïzena en eetlepel honing. Giet dit vervolgens bij de broccoli en kipfilet. Roerbak tot de saus dikker is geworden. Roer er 1 theelepel geraspte citroenschil en 1 eetlepel citroensap door. Serveer met de noedels, Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat