Noedels met Broccoli en Kipfilet

Noedels met Broccoli en Kipfilet
Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, zout, peper, 1 teentje knoflook, 200 gram broccoli, 200 ml kippenbouillon, 1 eetlepel maïzena, honing, 1 citroen,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer 200 gram broccoliroosjes en giet het af. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet bestrooit met zout en peper goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en de broccoliroosjes toe en roerbak 2 minuten mee. Meng ondertussen 200 ml kippenbouillon met 1 eetlepel maïzena en eetlepel honing. Giet dit vervolgens bij de broccoli en kipfilet. Roerbak tot de saus dikker is geworden. Roer er 1 theelepel geraspte citroenschil en 1 eetlepel citroensap door. Serveer met de noedels, Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel