Portobello’s gevuld met Gehakt

Portobello's gevuld met Gehakt
Ingrediënten: 4 portobello’s, 300 gram mager rundergehakt, 1 prei, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, zout, peper, kruidenboter,

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Meng 300 gram gehakt met 1 fijngesneden prei, 1 gesnipperd sjalotje en 1 fijngehakt teentje knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Haal uit 4 portobello’s het steeltje. Leg de portobello’s in een ovenschaal. Verdeel het gehakt over de 4 portobello’s. Schep op elke portobello 1 eetlepel kruidenboter. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Portobello’s gevuld met Gehakt

  1. Leuk recept, makkelijk te maken. Wel erg veel prei en je moet voldoende zout en peper gebruiken, anders is de smaak erg flauw. Volgende keer halveer ik de prei en verdubbel ik de kruiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat