Portobello’s gevuld met Gehakt

Portobello's gevuld met Gehakt

Ingrediënten: 4 portobello’s, 300 gram mager rundergehakt, 1 prei, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, zout, peper, kruidenboter,

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Meng 300 gram gehakt met 1 fijngesneden prei, 1 gesnipperd sjalotje en 1 fijngehakt teentje knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Haal uit 4 portobello’s het steeltje. Leg de portobello’s in een ovenschaal. Verdeel het gehakt over de 4 portobello’s. Schep op elke portobello 1 eetlepel kruidenboter. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappels. Eet smakelijk!


2 reacties op “Portobello’s gevuld met Gehakt

  1. Leuk recept, makkelijk te maken. Wel erg veel prei en je moet voldoende zout en peper gebruiken, anders is de smaak erg flauw. Volgende keer halveer ik de prei en verdubbel ik de kruiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel