Kipfilet met Paksoi, Peultjes en Taugé

Kipfilet met Paksoi, Peultjes en Tauge

Ingrediënten: rijst, 2 kipfilets, zout, peper, 1 krop paksoi, 200 gram peultjes, 125 gram taugé, 3 eetlepels sojasaus, sesamzaad,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 2 kipfilets in reepjes en kruid het met zout en peper. Snij 1 krop paksoi in reepjes en hou het wit en het groen van de paksoi apart. Bak in hete olie de kipfiletreepjes goudbruin. Voeg 200 gram peultjes en het wit van de paksoi toe. Roerbak een minuut of 5. Voeg vervolgens het groen van de paksoi en 125 gram taugé toe. Roerbak nog een minuut, roer er dan 3 eetlepels sojasaus en sesamzaad door. Verwarm het geheel even goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel