Het Oude Tolhuys in Utrecht

Het Oude Tolhuys - UtrechtVandaag kregen we vanuit het werk een etentje aangeboden vanwege de afsluiting van de invoering van een nieuw systeem. We konden er genieten vooraf van een champignonsoep, daarna een buffet met onder andere huzarensalade met asperges, pastasalade met salami, schwarzwalderham met meloen, bladerdeeg met spinazie, pikante gehaktballetjes met kruidige tomatensaus en gamba’s van de grill in knoflookolie. Daarna ijs toe. Voldoende te eten dus. De partners mochten niet mee, maar Michel heeft genoten van spareribs met Vlaamse frieten bij hem in het bedrijfsrestaurant.

Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13 – 15
3584 AD Utrecht
Tel: 030-2511215


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat