Het Oude Tolhuys in Utrecht

Het Oude Tolhuys - UtrechtVandaag kregen we vanuit het werk een etentje aangeboden vanwege de afsluiting van de invoering van een nieuw systeem. We konden er genieten vooraf van een champignonsoep, daarna een buffet met onder andere huzarensalade met asperges, pastasalade met salami, schwarzwalderham met meloen, bladerdeeg met spinazie, pikante gehaktballetjes met kruidige tomatensaus en gamba’s van de grill in knoflookolie. Daarna ijs toe. Voldoende te eten dus. De partners mochten niet mee, maar Michel heeft genoten van spareribs met Vlaamse frieten bij hem in het bedrijfsrestaurant.

Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13 – 15
3584 AD Utrecht
Tel: 030-2511215


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel