Gevulde Kipfilet

Gevulde Kipfilet

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, paper, bacon, kaas, geraspte oude kaas, basilicum,

Kruid 2 kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets goudbruin in hete boter. Haal de kipfilets ui de pan (en zet de pan uit). Snij de kipfilets open en vul het met 2 plakjes bacon en kaas. Prik de kipfilets dicht met een cocktailprikker. Bestrooi de kipfilets met geraspte oude kaas en fijngehakte basilicum. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Erbij hadden wij doperwten en aardappelbolletjes. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel