Gevulde Kipfilet

Gevulde Kipfilet
Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, paper, bacon, kaas, geraspte oude kaas, basilicum,

Kruid 2 kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets goudbruin in hete boter. Haal de kipfilets ui de pan (en zet de pan uit). Snij de kipfilets open en vul het met 2 plakjes bacon en kaas. Prik de kipfilets dicht met een cocktailprikker. Bestrooi de kipfilets met geraspte oude kaas en fijngehakte basilicum. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Erbij hadden wij doperwten en aardappelbolletjes. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat