Aardappelschotel

Aardappelschotel

Ingrediënten: 450 minikrieltjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, zout, peper,

Bak 450 gram minikrieltjes van CelaVita goudbruin in hete bakboter. Breng op smaak met zout. Haal het uit de pan en verwarm vervolgen wat olie in de koekenpan. Bak hierin 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui zacht is voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Doe de krieltjes terug in de pan, breng op smaak met peper en verwarm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel