Broodje Cheeseburger

Broodje Cheeseburger

Ingrediënten: 3 ciabatini’s, cheddar cheese, 1 ui, sla,

Snij 3 ciabatini’s open en beleg 1 helft met cheddar cheese. Bak 3 ciabatini’s vervolgens volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak een hamburger in een grilpan. Zodra de broodjes en de hamburgers klaar zijn kan je de broodjes gaan beleggen. Beleg de ciabatini’s elk met een hamburger. Doe er naar eigen smaak saus, fijngesneden ui en sla op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel