Spaghetti met Prei

Spaghetti met Prei
Een makkelijke en snelle maaltijd voor 2 personen.

Ingrediënten: spaghetti, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, komijnpoeder, 2 prei, zout, peper, zure room,

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig met een snuf komijnpoeder. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan en bak in het achtergebleven vet 2 in ringen gesneden prei voor ongeveer 2 minuten. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder. Zet het vuur lager en laat de prei ongeveer 10 minuten smoren. Doe vervolgens de dobbelsteentjes ontbijtspek terug in de pan en warm het geheel goed door. Serveer de spaghetti met het prei-mengsel. Schep op ieder bord een lepel zure room. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat