Spaghetti met Prei

Spaghetti met Prei

Een makkelijke en snelle maaltijd voor 2 personen.

Ingrediënten: spaghetti, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, komijnpoeder, 2 prei, zout, peper, zure room,

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig met een snuf komijnpoeder. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan en bak in het achtergebleven vet 2 in ringen gesneden prei voor ongeveer 2 minuten. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder. Zet het vuur lager en laat de prei ongeveer 10 minuten smoren. Doe vervolgens de dobbelsteentjes ontbijtspek terug in de pan en warm het geheel goed door. Serveer de spaghetti met het prei-mengsel. Schep op ieder bord een lepel zure room. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel