Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Ingrediënten: 200 gram spinazie, 2 tomaten, 3 varkensfiletlapjes, zout, peper, afbak-ciabatta, basilicum, 4 plakjes cheddar cheese,

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht). Ontdooi 200 gram spinazie. Verwarm het vervolgens 2 minuten op de hoogste stand in de magnetron. Snij 2 tomaten in schijfjes en rooster de schijfjes tomaat in een hete grillpan. Bestrooi 3 varkensfiletlapjes met zout en peper. Bak de varkensfiletlapjes om en om in de grillpan. Snij 1 afbak-ciabatta open. Beleg 1 helft met spinazie, varkensfiletlapjes, schijfjes tomaat en wat fijngehakte basilicum. De andere helft wordt belegd met 4 plakjes cheddar cheese. Leg de ciabatta ongeveer 6 tot 8 minuten in de oven. Met 1 ciabatta heb je genoeg voor 2 personen. Eet smakelijk!


1 reactie op “Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel