Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes
Ingrediënten: 200 gram spinazie, 2 tomaten, 3 varkensfiletlapjes, zout, peper, afbak-ciabatta, basilicum, 4 plakjes cheddar cheese,

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht). Ontdooi 200 gram spinazie. Verwarm het vervolgens 2 minuten op de hoogste stand in de magnetron. Snij 2 tomaten in schijfjes en rooster de schijfjes tomaat in een hete grilpan. Bestrooi 3 varkensfiletlapjes met zout en peper. Bak de varkensfiletlapjes om en om in de grilpan. Snij 1 afbak-ciabatta open. Beleg 1 helft met spinazie, varkensfiletlapjes, schijfjes tomaat en wat fijngehakte basilicum. De andere helft wordt belegd met 4 plakjes cheddar cheese. Leg de ciabatta ongeveer 6 tot 8 minuten in de oven. Met 1 ciabatta heb je genoeg voor 2 personen. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Ciabatta met Spinazie en Filetlapjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat