Kip Krokant Salade

Kip Krokant Salade
Gisteren hadden we geen tijd meer om weekboodschappen te doen, daarom snel in de pauze wat makkelijks voor het avondeten gehaald. Het werd de kip krokant salade.

Ingrediënten: 2 kip krokant schnitzels, 300 gram gemengde salade, croutons,

Bak 2 kip krokant schnitzels bruin in de hete bakboter tot ze goudbruin zijn. Snij de kip krokant schnitzels in stukjes. Doe de salade in een kom samen met croutons met tuinkruiden en de stukjes kip krokant schnitzel. Op je bord kan je er zelf naar wens een dressing bij doen. Serveer bijvoorbeeld met aardappelkroketten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat