Kip Krokant Salade

Kip Krokant Salade

Gisteren hadden we geen tijd meer om weekboodschappen te doen, daarom snel in de pauze wat makkelijks voor het avondeten gehaald. Het werd de kip krokant salade.

Ingrediënten: 2 kip krokant schnitzels, 300 gram gemengde salade, croutons,

Bak 2 kip krokant schnitzels bruin in de hete bakboter tot ze goudbruin zijn. Snij de kip krokant schnitzels in stukjes. Doe de salade in een kom samen met croutons met tuinkruiden en de stukjes kip krokant schnitzel. Op je bord kan je er zelf naar wens een dressing bij doen. Serveer bijvoorbeeld met aardappelkroketten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel