Pasteitje met Romige Ham en Paddenstoelenragout

Pasteitje met Romige Ham en Paddenstoelenragout
Ingrediënten: ragoutbakjes, boter, 125 gram blokjes ham, 150 gram gemengde paddenstoelen, 100 gram champignons, 250 ml kippenbouillon, kookroom, peterselie, bloem,

Verwarm ragoutbakjes zoals staat aangegeven op de verpakking.

Smelt 40 gram boter in een wok en bak hierin 125 gram blokjes ham tot de blokjes ham iets bruin is. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen in plakjes gesneden en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg 3 eetlepels bloem toe en roerbak kort. Giet er beetje bij beetje 250 ml kippenbouillon en 3 eetlepels kookroom toe. Blijf roeren tot de saus gaat binden en iets dikker wordt. Breng op smaak met peterselie.

Vul de bakjes met de paddenstoelenragout en serveer. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat