Pasteitje met Romige Ham en Paddenstoelenragout

Pasteitje met Romige Ham en Paddenstoelenragout

Ingrediënten: ragoutbakjes, boter, 125 gram blokjes ham, 150 gram gemengde paddenstoelen, 100 gram champignons, 250 ml kippenbouillon, kookroom, peterselie, bloem,

Verwarm ragoutbakjes zoals staat aangegeven op de verpakking. Smelt 40 gram boter in een wok en bak hierin 125 gram blokjes ham tot de blokjes ham iets bruin is. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen in plakjes gesneden en 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg 3 eetlepels bloem toe en roerbak kort. Giet er beetje bij beetje 250 ml kippenbouillon en 3 eetlepels kookroom toe. Blijf roeren tot de saus gaat binden en iets dikker wordt. Breng op smaak met peterselie. Vul de bakjes met de paddenstoelenragout en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel