Noedels met Spinazie en Kerriekip

Noedels met Spinazie en Kerriekip

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, kerriepoeder, 100 gram blokjes ham, 1 teentje knoflook, 500 gram spinazie, 100 ml kippenbouillon,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met ongeveer 1 eetlepel kerriepoeder, zout en peper. Bak in hete olie de gekruide kipfilet, 100 gram blokjes ham en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de kipfilet goudbruin is voeg je beetje bij beetje 500 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg 100 ml kippenbouillon en 100 ml water toe. Breng het aan de kook en laat de saus iets indikken. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel