Noedels met Spinazie en Kerriekip

Noedels met Spinazie en Kerriekip
Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, kerriepoeder, 100 gram blokjes ham, 1 teentje knoflook, 500 gram spinazie, 100 ml kippenbouillon,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met ongeveer 1 eetlepel kerriepoeder, zout en peper. Bak in hete olie de gekruide kipfilet, 100 gram blokjes ham en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de kipfilet goudbruin is voeg je beetje bij beetje 500 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg 100 ml kippenbouillon en 100 ml water toe. Breng het aan de kook en laat de saus iets indikken. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat