Ravioli uit de Oven

Ravioli uit de Oven
Ingrediënten: ravioli, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels bloem, 250 ml bouillon, 2 eetlepels kookroom, mozzarella, geraspte kaas,

Kook de ravioli volgens de aanwijzing op de verpakking. Ik heb dit keer Grand’ Italia Ravioli Mezzaluna ai Funghi Porcini gebruikt. Bak ondertussen in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Roer er 2 eetlepels bloem door en bak het kort mee. Giet er beetje bij beetje 250 ml bouillon bij. Maak het af met 2 eetlepels kookroom. Giet de ravioli af en roer dit door de champignons. Schep het geheel vervolgens in een ovenschaal. Leg er plakjes mozzarella op en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht). Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat