Wienerschnitzel met Paprikasaus

Wienerschnitzel met Paprikasaus

Ingrediënten voor de saus: 1 ui, 1 pot gegrilde paprika’s, bouillonblokje,

Voor de paprikasaus bak je in hete olie 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 potje gegrilde paprika’s (gesneden) toe. Roerbak kort. Voeg 1/2 bouillonblokje toe en 250 ml water. Breng het kort aan de kook. Laat de saus vervolgens op laag vuur iets indikken. Bak de wienerschnitzel om en om bruin in hete boter. Erbij gekruide aardappeltjes in schil en bloemkool. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel