Noedels met Kip en Wortel

Noedels met Kip en Wortel
Ingrediƫnten: noedels, 1 wortel, 1 kipfilet, Chinese vijfkruidenpoeder, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel limoensap, koriander, sesamzaad,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Rasp 1 wortel in de keukenmachine. Bestrooi 1 in reepjes gesneden kipfilet met Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de kipfilet in hete olie goudbruin. Voeg de geraspte wortel toe en roerbak de wortels kort mee. Voeg 2 eetlepels honing en 1 eetlepel limoensap toe. Roer goed door. Giet de noedels af. Roer de noedels door het gerecht heen. Strooi er fijngehakte koriander en sesamzaad door. Serveer direct. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat