Noedels met Kip en Wortel

Noedels met Kip en Wortel

Ingrediënten: noedels, 1 wortel, 1 kipfilet, Chinese vijfkruidenpoeder, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel limoensap, koriander, sesamzaad,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Rasp 1 wortel in de keukenmachine. Bestrooi 1 in reepjes gesneden kipfilet met Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de kipfilet in hete olie goudbruin. Voeg de geraspte wortel toe en roerbak de wortels kort mee. Voeg 2 eetlepels honing en 1 eetlepel limoensap toe. Roer goed door. Giet de noedels af. Roer de noedels door het gerecht heen. Strooi er fijngehakte koriander en sesamzaad door. Serveer direct. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel