Erwtensoep en Pizza

erwtensoep pizza

Op visite in Friesland. We kregen huisgemaakte erwtensoep. Kijk voor een recept op deze site.

De pizzabodem is gemaakt van witte broodmix. Deze na het kneden goed uitrollen. Bestrijk de bodem met Napolitaanse spaghettisaus. Hierop plakjes salami en bacon. Dan beleggen met in ringen gesneden ui, plakjes tomaat en fijngehakte zongedroogde tomaat. Strooi er vervolgens Italiaanse kruiden over en strooi er mozzarella ‘vlokken’, belegen kaas en oude kaas over. Zet de pizza ongeveer 30 minuten in de oven op 180 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel