V.o.f. El Morabet in Utrecht

baklavaVandaag trakteerde een collega op baklava. Een Oosterse lekkernij van noten (pistache, walnoten) in bladerdeeg met er overheen geschonken een mengsel van suiker, kaneel en honing. Deze op de foto was wel heel bijzonder, het bladerdeeg lijkt net een soort ‘suikerspin’. Deze lekkernij is gehaald bij V.o.f. El Morabet, je kan er ook allerlei soorten Marokkaanse koekjes kopen, brood en je hebt keus uit verschillende belegde broodjes. Zeker het bezoeken waard!

V.o.f. El Morabet
Bemuurde Weerd oz 45
3514 AR Utrecht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat