V.o.f. El Morabet in Utrecht

baklavaVandaag trakteerde een collega op baklava. Een Oosterse lekkernij van noten (pistache, walnoten) in bladerdeeg met er overheen geschonken een mengsel van suiker, kaneel en honing. Deze op de foto was wel heel bijzonder, het bladerdeeg lijkt net een soort ‘suikerspin’. Deze lekkernij is gehaald bij V.o.f. El Morabet, je kan er ook allerlei soorten Marokkaanse koekjes kopen, brood en je hebt keus uit verschillende belegde broodjes. Zeker het bezoeken waard!

V.o.f. El Morabet
Bemuurde Weerd oz 45
3514 AR Utrecht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel