Noedels met Sugarsnaps

Noedels met Sugarsnaps
Ingrediƫnten: noedels, 200 gram sugarsnaps, 200 gram hamlapjes, 1 teentje knoflook, gemberpoeder, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels rode wijnazijn, 2 eetlepels tomatenketchup,

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kook 200 gram sugarsnaps in een laagje water in 5 minuten beetgaar. Bak in de hete olie 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak gemberpoeder door. Giet de sugarsnaps af en roer deze door hamlapjes en roerbak kort mee. Maak ondertussen de saus met 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels rode wijnazijn en 2 eetlepels tomatenketchup. Roer deze saus door de hamlapjes en sugarsnaps. Roerbak nog een minuut of 2.

Serveer met de noedels. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel