Opening Restaurantweek

Okura Amsterdam

Vandaag werd de reserveringsite van de restaurantweek geopend in het Okura Hotel in Amsterdam. Na een presentatie over de restaurantweek door Jeroen van den Brink (diningcity.com) werd het woord gegeven aan Jan-Jaap van der Wal, hij was er namens Child at Venture en verrichtte de officiĆ«le opening van de site. Daarna was er de gelegenheid om foto’s te maken, een kijkje te nemen in de keuken waar ondertussen top-chefs zoals Niven Kunz met hun brigade aan de gang waren om de hapjes te maken. Om eerlijk te zeggen heb ik dingen geproefd waarvan ik nooit gedacht had ze ooit te eten. Zoals ganzenlever, kalfswang met risotto en een terrine met bessengelei en appel. Heerlijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel