Macaroni met Doperwten met Ontbijtspek

Macaroni met Doperwten met Ontbijtspek
Ingrediënten: macaroni, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, 100 ml bouillon, gerapste kaas, munt,

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete wok. Voeg er aan toe 1 in ringen gesneden ui. Als de ui zacht is voeg je 200 gram doperwten toe en 100 ml bouillon. Laat de doperwten op zacht vuur gaar worden. Giet de macaroni af en roer door de doperwten. Doe er naar smaak wat munt door. Op je bord kan je er wat geraspte kaas over doen. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat