Macaroni met Doperwten met Ontbijtspek

Macaroni met Doperwten met Ontbijtspek

Ingrediënten: macaroni, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, 100 ml bouillon, geraspte kaas, munt,

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete wok. Voeg er aan toe 1 in ringen gesneden ui. Als de ui zacht is voeg je 200 gram doperwten toe en 100 ml bouillon. Laat de doperwten op zacht vuur gaar worden. Giet de macaroni af en roer door de doperwten. Doe er naar smaak wat munt door. Op je bord kan je er wat geraspte kaas over doen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel