Burrito’s met Kipfilet en Champignons

Burrito’s met Kipfilet en Champignons

Burrito's met Kipfilet en Champignons

Een lekkere en snelle maaltijd, genoeg voor 2 goed gevulde wraps.

Ingrediƫnten: 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 2 eetlepels kruidenroomkaas, 2 tortilla wraps,

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het goudbruin is. Voeg er aan toe 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden ui. Als de ui zacht is voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Laat de champignons al roerend gaar worden. Schep er 2 flinke eetlepels kruidenroomkaas door (bv. Philadelphia kruidenroomkaas). Warm het even door.

Verwarm ondertussen 2 tortilla wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Vul de tortilla’s met het kipmengsel en vouw de tortilla als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

0
(75 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Burrito’s met Kipfilet en Champignons

Laat een antwoord achter aan Maarten Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top