Tagliatelle met Prei en Ontbijtspek

Tagliatelle met Prei en Ontbijtspek

Ingrediënten: tagliatelle, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 prei, 1 teentje knoflook, 75 ml kookroom, 1 eetlepel balsamico azijn,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg er aan toe 2 in ringen gesneden prei en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak ongeveer een minuut of 2. Roer er dan 75 ml kookroom en 1 eetlepel balsamico azijn door. Laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>