Delivenetia in Arnhem

Delivenetia - Arnhem

Vandaag tijdens het winkelen geluncht bij de Italiaanse broodjeszaak Delivenetia. Keuze uit verschillende broodjes, de Italiaanse bol en de panini. Michel nam de Panini de Luxe, een panini van de gril belegd met kruidenboter, kipfilet, kaas en tomaat. Britt en ik namen beide de Panini Apart, ook van de gril, en deze panini is belegd met ham, brie, tomaat en beenhamsaus. Snelle bediening en lekkere broodjes.

Delivenetia
Ketelstraat 32
6811 CZ Arnhem
Tel: 026-4452728


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel