Kipfilet met Peultjes

Kipfilet met Peultjes
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 1 eetlepel rijstwijn, 2 eetlepels sojasaus, 200 ml water, 1 blokje kippenbouillon, 2 steranijs,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg er dan 1 in blokjes gesneden kipfilet aan toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 theelepel sambal toe en gemberpoeder na smaak. Roerbak nog een minuut en doe er dan 200 gram peultjes bij. Roerbak dit ook een minuut en voeg dan 1 eetlepel rijstwijn, 2 eetlepels sojasaus, 200 ml water en 1 blokje kippenbouillon aan toe. Breng het aan de kook en zet het vuur daarna op halfhoog. Doe er 2 steranijs in en laat het een minuut of 20 pruttelen. Serveer met noodles of rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat