Kipfilet met Peultjes

Kipfilet met Peultjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 1 eetlepel rijstwijn, 2 eetlepels sojasaus, 200 ml water, 1 blokje kippenbouillon, 2 steranijs,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg er dan 1 in blokjes gesneden kipfilet aan toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 theelepel sambal toe en gemberpoeder na smaak. Roerbak nog een minuut en doe er dan 200 gram peultjes bij. Roerbak dit ook een minuut en voeg dan 1 eetlepel rijstwijn, 2 eetlepels sojasaus, 200 ml water en 1 blokje kippenbouillon aan toe. Breng het aan de kook en zet het vuur daarna op halfhoog. Doe er 2 steranijs in en laat het een minuut of 20 pruttelen. Serveer met noodles of rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>