Cupcakes met Roze Glazuur en Chocolade Glazuur

Cupcakes met Roze Glazuur en Chocolade Glazuur Cupcakes met Roze Glazuur en Chocolade Glazuur

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, citroensap, glazuur,

Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot een gladde massa. Voeg een voor een 4 eieren toe. Voeg daarna 250 gram bloem en een scheutje citroensap toe en mix dit goed door. Doe in een muffinvorm papieren cakevormpjes en vul deze met het beslag. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 tot 35 minuten. Laat ze daarna goed afkoelen… Als de cupcakes goed zijn afgekoeld dan kan je aan de gang gaan met het glazuur, gewoon van Dr. Oetker het prinsessen glazuur en chocolade glazuur. Volg de aanwijzingen op de verpakking en maak er een klein knoeifestijn van!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel