Cupcakes met Roze Glazuur en Chocolade Glazuur

Cupcakes met Roze Glazuur en Chocolade Glazuur Cupcakes met Roze Glazuur en Chocolade Glazuur

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, citroensap, glazuur,

Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot een gladde massa. Voeg een voor een 4 eieren toe. Voeg daarna 250 gram bloem en een scheutje citroensap toe en mix dit goed door. Doe in een muffinvorm papieren cakevormpjes en vul deze met het beslag. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 tot 35 minuten. Laat ze daarna goed afkoelen… Als de cupcakes goed zijn afgekoeld dan kan je aan de gang gaan met het glazuur, gewoon van Dr. Oetker het prinsessen glazuur en chocolade glazuur. Volg de aanwijzingen op de verpakking en maak er een klein knoeifestijn van!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat