Chocolade Cupcakes

Chocolade Cupcakes

Nog meer cupcakes om uit te delen.

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 50 gram cacaopoeder, 100 gram pure chocolade,

Mix hiervoor 250 gram boter met 250 gram lichte basterdsuiker tot een gladde massa. Voeg een voor een 4 eieren toe. Voeg daarna 250 gram bloem en 50 gram cacaopoeder toe en mix dit goed door. Doe in de keukenmachine 100 gram pure chocolade en maak er kleine stukjes van. Meng de chocolade door het beslag. Doe in een muffinvorm papieren cakevormpjes en vul deze met het beslag. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 tot 35 minuten. Laat ze daarna goed afkoelen.


0 reacties op “Chocolade Cupcakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel