Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst

Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst
Dit is een simpel, snel en ook lekkere pasta.

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 3 Catalaanse worstjes, 1 knoflook, oregano, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram champignons, 100 ml water, 1 blokje rundvleesbouillon,

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met wat zout. Ontdoe 3 Catalaanse worstjes van hun vel en maak er balletjes van. Bak de balletjes in de olie goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en een theelepel gedroogde oregano toe, roerbak 1 minuutje. Als ze goudbruin zijn voeg je er 1 blik tomaatblokjes, 200 gram in plakjes gesneden champignons, 100 ml water en 1 blokje rundvleesbouillon. Breng het geheel aan de kook en laat de saus dan op een lager vuur inkoken. Dit duurt een minuut of 10. Klaar! Eet smakelijk!

This recipe is alsoa available in english!


1 reactie op “Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat