Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst

Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst

Dit is een simpel, snel en ook lekkere pasta.

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 3 Catalaanse worstjes, 1 knoflook, oregano, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram champignons, 100 ml water, 1 blokje rundvleesbouillon,

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met wat zout. Ontdoe 3 Catalaanse worstjes van hun vel en maak er balletjes van. Bak de balletjes in de olie goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en een theelepel gedroogde oregano toe, roerbak 1 minuutje. Als ze goudbruin zijn voeg je er 1 blik tomaatblokjes, 200 gram in plakjes gesneden champignons, 100 ml water en 1 blokje rundvleesbouillon. Breng het geheel aan de kook en laat de saus dan op een lager vuur inkoken. Dit duurt een minuut of 10. Klaar! Eet smakelijk!


Één reactie op “Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel