‘t Koepelbos in Oldeberkoop

Koepelbos - Oldeberkoop

Bij opa & oma in Friesland horen patat en een frikandel speciaal (of kroket of picanto). Deze is afgehaald in Oldeberkoop bij ‘t Koepelbos. Het was weer smullen!

Snackbar ‘t Koepelbos
Stellingenweg 1
8421DA Oldeberkoop
Tel: 0516-451718


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel