Fusilli met Gehakt en Doperwten

Fusilli met Gehakt en Doperwten

Ingrediënten: fusilli, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram doperwten, 1/2 blokje runderbouillon, zout, peper,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui. Als de ui zacht is voeg je 250 gram gehakt en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak het gehakt bruin. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes, 2 in blokjes gesneden tomaat, 200 doperwten (diepvries is prima) en 1/2 blokje runderbouillon. Breng het kort aan de kook en laat de doperwten op een laag vuur gaar worden in een minuut of 10. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel