Fusilli met Gehakt en Doperwten

Fusilli met Gehakt en Doperwten
Ingrediƫnten: fusilli, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram doperwten, 1/2 blokje runderbouillon, zout, peper,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui. Als de ui zacht is voeg je 250 gram gehakt en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak het gehakt bruin. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes, 2 in blokjes gesneden tomaat, 200 doperwten (diepvries is prima) en 1/2 blokje runderbouillon. Breng het kort aan de kook en laat de doperwten op een laag vuur gaar worden in een minuut of 10. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat