Pittige Andijvie met Rijst

Pittige Andijvie

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram hamlap, 1 theelepel sambal, zout, peper, 250 gram andijvie,

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg dan 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes en 1 theelepel sambal toe. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak voor een minuut of 5 op hoog vuur. Voeg dan 250 gram gesneden andijvie toe en roerbak tot de andijvie geslonken is en je bent klaar! Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>