Pittige Andijvie met Rijst

Pittige Andijvie

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram hamlap, 1 theelepel sambal, zout, peper, 250 gram andijvie,

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg dan 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes en 1 theelepel sambal toe. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak voor een minuut of 5 op hoog vuur. Voeg dan 250 gram gesneden andijvie toe en roerbak tot de andijvie geslonken is en je bent klaar! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel