Pasta met Prei, Champignons en Spekjes

Pasta met Prei, Champignons en Spekjes
Ingrediƫnten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram kastanjechampignons, 1 prei, 2 eetlepels pesto, 100 ml bouillon, geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een wok. Voeg hieraantoe 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Als de champignons zacht zijn voeg je 1 in ringen gesneden prei toe. Bak dit een minuut of 2 mee. Roer er dan 2 eetlepels pesto en 100 ml bouillon door (eventueel getrokken van ongeveer 1/3 bouillonblokje). Breng het kort aan de kook, zet het vuur lager en laat het een minuut of 10 pruttelen. Giet de pasta af en roer dit erdoor. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat