Pasta met Prei, Champignons en Spekjes

Pasta met Prei, Champignons en Spekjes

Ingrediënten: pasta, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram kastanjechampignons, 1 prei, 2 eetlepels pesto, 100 ml bouillon, geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een wok. Voeg hieraantoe 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Als de champignons zacht zijn voeg je 1 in ringen gesneden prei toe. Bak dit een minuut of 2 mee. Roer er dan 2 eetlepels pesto en 100 ml bouillon door (eventueel getrokken van ongeveer 1/3 bouillonblokje). Breng het kort aan de kook, zet het vuur lager en laat het een minuut of 10 pruttelen. Giet de pasta af en roer dit erdoor. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel