Varkenshaas met Zongedroogde Tomaat en Champignons

Varkenshaas met Zongedroogde Tomaat en Champignons

Ingrediënten: 2 varkenshaasjes, zout, peper, 1 ui, 3 bosuien, 3 zongedroogde tomaten, oregano, 100 ml witte wijn, 200 gram champignons, 3 eetlepels crème fraiche,

Bestrooi 2 varkenshaasjes met zout en peper. Bak ze om en om bruin in de hete boter. Voeg nu 1 gesnipperde ui en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak dit mee tot het zacht is. Voeg nu 3 fijngesneden zongedroogde tomaten en wat oregano toe en giet er 100 ml witte wijn bij. Breng het aan de kook en zet dan het vuur lager en laat het met de deksel op de pan 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roer even door en laat het nu nog eens een kwartier met de deksel op de pan verder stoven. Op het laatst roer je er 3 eetlepels crème fraiche door, warm het goed door en serveer met bijvoorbeeld aardappelkroketjes of pasta. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel