Varkenshaas met Zongedroogde Tomaat en Champignons

Varkenshaas met Zongedroogde Tomaat en Champignons
Ingrediënten: 2 varkenshaasjes, zout, peper, 1 ui, 3 bosuien, 3 zongedroogde tomaten, oregano, 100 ml witte wijn, 200 gram champignons, 3 eetlepels crème fraiche,

Bestrooi 2 varkenshaasjes met zout en peper. Bak ze om en om bruin in de hete boter. Voeg nu 1 gesnipperde ui en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak dit mee tot het zacht is. Voeg nu 3 fijngesneden zongedroogde tomaten en wat oregano toe en giet er 100 ml witte wijn bij. Breng het aan de kook en zet dan het vuur lager en laat het met de deksel op de pan 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roer even door en laat het nu nog eens een kwartier met de deksel op de pan verder stoven. Op het laatst roer je er 3 eetlepels crème fraiche door, warm het goed door en serveer met bijvoorbeeld aardappelkroketjes of pasta. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat