Groentensoep

Groentensoep

Makkelijk en lekker zo als lunch vooral als iemand anders het maakt, in mijn geval Michel die alles in de pan heeft gedaan.

Ingrediënten: 2 liter water, 3 blokjes runderbouillon, 100 gram soepballetjes, 250 gram soepgroenten,

Kook 2 liter water met 3 runderbouillonblokjes en ongeveer 100 gram soepballetjes. Als het kookt doe je er 250 gram soepgroenten bij en zet je het vuur lager. Laat het een half uur pruttelen. Serveer de soep met geraspte kaas en stokbrood. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel