Brownies

Brownies

Soms heb je gewoon een behoefte aan chocolade, daarom lekker brownies gebakken. Heerlijk!

Ingrediënten: 70 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 suiker, 2 eieren, 150 gram bloem, 1 theelepel vanille aroma, 1 theelepel bakpoeder,

Smelt au-bain marie 70 gram pure chocolade met 110 gram boter. Meng in een kom 225 gram suiker met 2 eieren tot de eieren lichter van kleur zijn. Voeg hieraantoe 150 gram bloem, 1 theelepel vanille aroma en 1 theelepel bakpoeder. Meng dit tot een mooi beslag. Voeg nu het chocolademengsel toe aan het beslag en meng het goed door. Bekleed een brownie bakblik met bakpapier en giet het beslag er in. Zet het bakblik in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Laat de brownies afkoelen in het bakblik en snij er daarna vierkante blokjes van. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel