Brownies

Brownies
Soms heb je gewoon een behoefte aan chocolade, daarom lekker brownies gebakken. Heerlijk!

Ingrediënten: 70 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 suiker, 2 eieren, 150 gram bloem, 1 theelepel vanille aroma, 1 theelepel bakpoeder,

Smelt au-bain marie 70 gram pure chocolade met 110 gram boter. Meng in een kom 225 gram suiker met 2 eieren tot de eieren lichter van kleur zijn. Voeg hieraantoe 150 gram bloem, 1 theelepel vanille aroma en 1 theelepel bakpoeder. Meng dit tot een mooi beslag. Voeg nu het chocolademengsel toe aan het beslag en meng het goed door. Bekleed een brownie bakblik met bakpapier en giet het beslag er in. Zet het bakblik in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Laat de brownies afkoelen in het bakblik en snij er daarna vierkante blokjes van. Smul ze!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat