Kipcurry met Bloemkool

Kipcurry met Bloemkool
Ingredienten: rijst, 2 eetlepels milde curry pasta, 1 kipfilet, 1 bloemkool, 2 uien, 400 ml kokosmelk,

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie op een laag vuurtje twee eetlepels milde curry pasta (Patak’s) voor ongeveer 1 minuut. Zet dan het vuur hoger en bak 1 in blokjes gesneden kipfilet mee voor ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1 in roosjes gesneden bloemkool en 2 fijngesneden uien toe. Roerbak nog 2 minuten. Giet er nu een blikje kokosmelk (400 ml) bij en breng het aan de kook. Laat het een minuut doorkoken en zet dan het vuur lager en laat het 20 minuten pruttelen. Breng op smaak met koriander, zout en peper. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat