Kipcurry met Bloemkool

Kipcurry met Bloemkool

Ingrediënten: rijst, 2 eetlepels milde curry pasta, 1 kipfilet, 1 bloemkool, 2 uien, 400 ml kokosmelk,

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie op een laag vuurtje twee eetlepels milde curry pasta (Patak’s) voor ongeveer 1 minuut. Zet dan het vuur hoger en bak 1 in blokjes gesneden kipfilet mee voor ongeveer 5 minuten. Voeg dan 1 in roosjes gesneden bloemkool en 2 fijngesneden uien toe. Roerbak nog 2 minuten. Giet er nu een blikje kokosmelk (400 ml) bij en breng het aan de kook. Laat het een minuut doorkoken en zet dan het vuur lager en laat het 20 minuten pruttelen. Breng op smaak met koriander, zout en peper. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel