Chinees Gestoofd Rundvlees

Chinees Gestoofd Rundvlees
Ingrediƫnten: 750 gram mager rundvlees, 4 bosuien, 1 1/2 theelepel sambal, gemberpoeder, 2 teentjes knoflook, 500 ml kippenbouillon, 3 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels rijstwijn, 1 eetlepel gele bonenpasta, 5 eetlepels hoisinsaus, 40 gram suiker, 3 steranijs, rijst,

Bak in hete olie 750 gram in blokjes gesneden mager rundvlees tot het bruin is. Voeg dan 4 grof gesneden bosuien, 1 1/2 theelepel sambal, gemberpoeder naar smaak en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Roerbak voor een minuut of 5, voeg dan 500 ml kippenbouillon (getrokken van 1 blokje), 3 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels rijstwijn, 1 eetlepel gele bonenpasta (soy bean paste), 5 eetlepels hoisin saus, 40 gram suiker en 3 steranijs toe. Breng het aan de kook en zet dan het vuur lager. Laat het met de deksel op de pan ongeveer 2 uur stoven. Om de saus dikker te krijgen zet je de laatste 15 minuten het vuur hoog en laat je a roerend de saus indikken. Haal de steranijs uit de pan. Serveer met witte rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat