Pasta met Chorizo, Champignons en Paprika

Pasta met Chorizo, Champignons en Paprika
Ingrediƫnten: pasta, 150 gram chorizo, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 200 gram champignons, 3 tomaten, geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 150 gram plakjes chorizo goudbruin. Schep het uit de pan en bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden gele paprika voor ongeveer een minuut of 5. Voeg dan 200 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Roerbak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg de chorizo weer toe en warm het geheel nog goed door. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)