Varkenshaas met Tomatensaus

Varkenshaas met Tomatensaus
Ingrediƫnten: 2 varkenshaasjes, zout, peper, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blokje groentenbouillon, 1 eetlepel suiker,

Prik het puntje van de varkenshaasjes vast zodat de varkenshaasjes overal even dik is. Doe er zout en peper op en bak ze aan beide zijde bruin. Zet het vuur dan lager en doe er wat water bij. Laat het dan nog even een minuut of 7 verder pruttelen. Verhit dan in een kleine pan wat olie en bak hierin 1 fijngesneden rode ui, met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak. Als de ui zacht is voeg je 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blokje groentenbouillon en 1 eetlepel suiker. Warm het op een laag vuur goed door. Serveer de varkenshaas met tomatensaus met verse spaghetti! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)