Geroosterde Tomaat Taartjes

Geroosterde Tomaat Taartjes
Ingrediƫnten: bladerdeeg, 250 gram cherrytomaten, 1 ei, brie, tijm, zout, peper,

Lekker als vegetarisch voorgerecht. Met 2 taartjes per persoon als hoofdgerecht ook erg lekker. Ontdooi 4 vellen bladerdeeg. Kerf 250 cherrytomaten kruislings in. Leg ze op de bakplaat en rooster ze een minuut of 10 in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht). Bekleed ondertussen 4 ovenschaaltjes met de bladerdeeg. Prik wat gaatjes in de bodem en bestrijk de randen met een geklutst ei. Leg wat kleine stukjes brie onderin. Schep de geroosterde cherrytomaten er in. Strooi over elk taartje wat gedroogde tijm en breng het op smaak met zout en peper. Leg er nog een dun plakje brie op en zet dan de schaaltjes op het rooster in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour