Gevulde Paprika met Andijvie

Gevulde Paprika met Andijvie
IngrediĆ«nten: 3 paprika’s, 2 sjalotjes, 150 gram ontbijtspek, 300 gram andijvie, 1 ei, zout, peper, 50 gram geraspte kaas, pijnboompitten,

Blancheer 3 paprika’s (voor 3 personen). Bak in hete olie 2 fijngesnipperde sjalotjes. Voeg 150 gram ontbijtspek toe en bak dit krokant. Voeg 300 gram fijngesneden andijvie toe. Roerbak dit mee tot het geslonken is. Klop 1 ei los met zout en peper en roer dit door de andijvie samen met 50 gram geraspte kaas. Snij de paprika’s door de helft en leg ze in een ovenschaal. Vul de paprikahelften met het andijviemengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas en pijnboompitten over en zet dan de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden en bak het in 15 tot 20 minuten klaar. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat