Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus
Ingrediƫnten: 6 kadetjes, 125 ml kookroom, 1/2 eetlepel honing, 1/2 eetlepel mosterd, honing-mosterdkruiden van Piet Huysentruyt, 6 plakken beenham,

Bak 6 afbak kadetjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voor de saus verwarm je 125 ml kookroom met 1/2 eetlepel honing en een 1/2 eetlepel mosterd. Breng het eventueel op smaak met honing mosterdkruiden van Piet Huysentruyt. Laat het zachtjes verder pruttelen terwijl je 6 plakken beenham bakt in een hete grilpan. Snij de broodjes open en beleg het met een plak warme beenham en schep er wat van de honingmosterdsaus over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat