Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Broodje Warme Beenham met Honingmosterdsaus

Ingrediënten: 6 kadetjes, 125 ml kookroom, 1/2 eetlepel honing, 1/2 eetlepel mosterd, honing-mosterdkruiden van Piet Huysentruyt, 6 plakken beenham,

Bak 6 afbak-kadetjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voor de saus verwarm je 125 ml kookroom met 1/2 eetlepel honing en een 1/2 eetlepel mosterd. Breng het eventueel op smaak met honing mosterdkruiden van Piet Huysentruyt. Laat het zachtjes verder pruttelen terwijl je 6 plakken beenham bakt in een hete grilpan. Snij de broodjes open en beleg het met een plak warme beenham en schep er wat van de honingmosterdsaus over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel