Noedels met Kip en Prei

Noedels met Kip en Prei
Ingrediƫnten: noedels, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 1 prei, 1 ui, 300 gram soepgroenten, 1 eetlepel balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus, koriander,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een hete wok ongeveer 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant. Voeg hieraan toe 2 in blokjes gesneden kipfilets en bak dit bruin. Voeg 1 in ringen gesneden prei,1 gesnipperde ui en 300 gram soepgroenten toe. Bak tot de ui zacht is. Blus het dan met 1 eetlepel balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus en breng het op smaak met koriander. Serveer met de noedels. (wat minder vet? vervang dan de ontbijtspek door blokjes ham) Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat